Werken Bij

LEREN BIJ

Binnen Esila Zorg willen wij graag dat je je op je plek voelt. Zowel je leidinggevende als collega’s zullen hier alles aan doen. Er is ruimte voor een prima inwerkperiode en nieuwe ideeën en suggesties worden binnen de teams altijd ter harte genomen. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en geef je het beste aan onze cliënten.

 

Scholings- en doorgroeimogelijkheden

Bij Esila Zorg zetten we alles op alles om onze cliënten met de beste zorg te omringen. Onze medewerkers zijn hierin onmisbaar. Daarom kan je bij ons rekenen op goede scholings- en doorgroeimogelijkheden.

Leren doen we samen, bij voorkeur op de werkplek

Wij willen dat jij je werk met plezier en vakmanschap uitvoert. Dat betekent dat het van belang is dat je onder de juiste omstandigheden je vak kan uitvoeren, en dat je ‘bijblijft’.  Het leren van en met elkaar speelt daarin een grote rol en dat gebeurt vaak op de werkvloer. Daarnaast bieden we leeractiviteiten aan in de leslokalen en verwachten ook dat je zelf initiatief neem om je kennis op peil te houden.

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Jaarlijks biedt Esila Zorg leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Opleidingsmogelijkheden eigen medewerkers

Wanneer je gediplomeerd je functie vervult, houdt het leren en ontwikkelen niet op. Esila Zorg biedt veel opleidingsmogelijkheden aan onze medewerkers, zoals bijvoorbeeld een workshopcaroussel voor zorgmedewerkers.

 

Adres

Nieuwe Binnenweg 507
3023 EP Rotterdam

Binnen kantooruren
010 – 223 60 03
06 39 87 72 80

Buiten kantooruren
06 39 87 72 80

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00

Instagram

Copyright by Esila Thuiszorg B.V. 2022. All rights reserved.