Over Ons

ESILA ZORG

Esila Zorg is een jonge organisatie in de thuiszorg met een breed aanbod van zorg- en hulpverlening aan huis. De cliënt staat bij ons centraal en wij leveren diensten aan volwassenen en ouderen.

Esila Zorg richt zich op:

– verzorging en verpleging
– huishoudelijke verzorging
– begeleiding individueel en in groepsverband

Het doel van Esila Zorg is het vergroten en uitbreiden van de zelfredzaamheid van mensen met beperkingen. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt.
Esila Zorg biedt een zeer compleet pakket aan diensten op het gebied van zorg en welzijn. Staat de dienst waar u op zoek bent er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

Wij ondersteunen u bij het wassen, douchen en aankleden, tot zaken zoals het geven van medicatie, stomazorg of het verzorgen van een wond.  Ook is specialistische zorg bij u thuis mogelijk, bijvoorbeeld voor pijnbestrijding, chemotherapie, sondevoeding of complexe wondzorg. Onze wijkverpleegkundige / zorgcoördinator werkt nauw samen met uw (huis)arts of specialist. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw zorgvraag. Ook helpen we u bij het vinden van hulpmiddelen waarmee u zo zelfstandig mogelijk kunt leven.

Missie
Esila Zorg is een thuiszorgorganisatie voor huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en individuele begeleiding en dagbesteding. Wij werken persoonsgericht voor oudere, thuiswonende mensen uit alle lagen van de bevolking, met verschillende culturele achtergronden.

Visie
Esila Zorg heeft als doel het in stand houden en/of verbeteren van uw gezondheid en het welbevinden van u als cliënt. Omdat wij naar u kijken als mens in zijn totaliteit in plaats van als cliënt werken wij met warm contact waarbij we het belangrijk vinden dat u zich vertrouwd en veilig voelt.

Onze deskundige zorgverleners zijn zich er altijd van bewust dat wij bij ú over de vloer komen. Vanuit dit oogpunt vinden wij het belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen u en uw zorgverlener(s). Omdat Esila Zorg een laagdrempelige organisatie is zult u onze huiselijkheid en toegankelijkheid ervaren. U zult een beperkt aantal zorgverleners zien waardoor u een band kunt opbouwen met de zorgverleners, maar ook in het contact met onze backoffice zult u betrokkenheid ervaren.

Esila Zorg vindt het belangrijk dat u de eigen regie behoudt voor zover dat mogelijk is. Dit betekent dat u over een eigen zorgplan beschikt met daarin uw persoonlijke doelen. In gezamenlijkheid zullen wij kijken naar uw mate van zelfredzaamheid, waarbij we zoveel mogelijk uitgaan van uw mogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan uw sociale netwerk. Indien gewenst zullen we hen betrekken en waar nodig samenwerken.

Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uzelf kunt blijven en respecteren vanzelfsprekend uw leefstijl met de voor u bekende gebruiken en tradities.

We zijn altijd op zoek naar goede medewerkers

VERSTERK ONS TEAM

 

Adres

Nieuwe Binnenweg 507
3023 EP Rotterdam

Binnen kantooruren
010 – 223 60 03
06 39 87 72 80

Buiten kantooruren
06 39 87 72 80

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00

Instagram

Copyright by Esila Thuiszorg B.V. 2022. All rights reserved.